Over mij

Mijn naam is Renate Gallé en ik ben gediplomeerd Oefentherapeut Cesar. In oktober 2015 ben ik mijn eigen praktijk gestart in het gezondheidscentrum Lifestyleclub Totaal Vitaal in Tilburg. Tijdens mijn opleiding heb ik op verschillende plekken stage gelopen. Op deze plekken heb ik veel ervaring opgedaan. Na het behalen van mijn opleiding heb ik een ruimte aangeboden gekregen bij Lifestyleclub Totaal Vitaal om mijn beroep uit te oefenen. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen.

In 2018 heb ik de opleiding tot leefstijlcoaching afgerond en begeleid nu al meer dan 5 jaar mensen naar een gezondere leefstijl toe. Ik bied het COOL (coaching op leefstijl) traject aan. Dit traject bied ik aan via Lifestyleclub Totaal Vitaal. Ik verwijs je graag door naar hun website voor meer informatie over dit onderwerp.

In juni 2022 ben ik afgestudeerd als psychosomatisch oefentherapeut. Met deze specialisatie kan ik mijn cliënten nog specifieker behandelen.

Ik houd mezelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied, o.a. door bij- en/of nascholing en collegiaal overleg.  

Daarnaast ben ik aangesloten bij de vereniging voor oefentherapeuten Cesar en Mensendieck ‘de VvOCM’ en voor de leefstijlcoaching bij de BLCN. Ook sta ik ingeschreven bij het kwaliteitsregister voor paramedici.   

Ik hoop je dan ook graag te mogen ontvangen in mijn praktijk!

Adresgegevens

Noordhoekring 328 
5038 GH Tilburg
06-23419136
info@andersinbeweging.nl